Zones Residencials

L’evolució a nivell social, cultural, econòmic, tecnològic i individual de nous entorns residencials amb necessitats cada vegada més exigents en matèria de seguretat converteixen el segment dels usuaris particulars en un dels de major creixement en el mercat de la seguretat.

Actualment els nostres serveis van dirigits a tres grans línies d’actuació:

- Vigilància presencial: posem a disposició dels nostres clients vigilants de seguretat qualificats i dotats amb els mitjans tècnics necessaris per a exercir les seves funcions amb total garantia i integrar-se com un membre més dins de la comunitat.

- Sistemes de seguretat (CCTV, videovigilància, intrusió, control d’accessos): elaborem projectes i instal•lacions analitzant en profunditat les necessitats i requeriments de cada comunitat i els oferim els sistemes de seguretat més apropiats tant a nivell col•lectiu com a nivell particular.

- Serveis de porteria i conselleria: ens encarreguem de la recepció i control d’accessos, repartiment de la missatgeria, revisions tècniques de les instal•lacions, entre altres funcions.

Seguridad y vigilancia en Zonas Residenciales